Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hushamok

2008.04.28. 20:09 felhasznalo

Évezredeken keresztül bevett szokás volt, hogy a kisbabákat függőágyban altatták. Ez jó volt a baba gerincének és komfortérzetének is, mint utólag sok okos tudós rájött, az idegrendszernek is, ráadásul a mamának is, mert elég volt egy finomat lökni a bölcsőn, ha sírt a kicsi, és az hosszú percekig ringott, abszolút lemásolva a mama méhében megismert mozgásokat.

Ezt az évezredes hagyományt eleveníti fel függőbölcsőjével a Hushamok. Az ötféle színben kapható alvóhely saját állvánnyal rendelkezik. A fekvőfelület kissé döntött, így segít megelőzni az anyatej/tápszer visszabüffentését, és az ebből akadó gondokat, náthás babánál pedig kifejezetten áldásosan hat a légutak átjárhatóságára. A renitens alvókat pedig könnyebb lesz segítségével álomba ringatni, hiszen nemcsak a mama mozdulataira reagál a függőbölcső, de a baba saját mocorgásától is ringatózásba kezd.
 

Forrás: Hushamok

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság alvás praktikus baba ágy bölcső

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr86445597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása