Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ágy romantikus tinilányoknak

2008.05.17. 18:00 felhasznalo

Bemutatjuk a világ legromantikusabb ágyát! A Shawn Lowell műhelyében készült csoda baldachintartói helyén egy-egy leveles kovácsoltvas facsemete foglal helyet. Ezek pedig az ágy fölött összeérnek, és ágaik között egy kis madárfészek csücsül. Hát, nem szimbolikus? Tökéletesen illik egy törékeny lelkű, romantikus, álmodozó tinilány szobájába. Az biztos, hogy az összes barátnőjét enné az irigység egy ilyen ágyért.

A gond csak az, hogy 15 000 dolláros árával nem az a megoldás, amit az ember a tinédzser gyerek szobájába keres. Bár az is előfordulhat, hogy mikor kirepül, viszi magával… De akkor már inkább lakásra költsük ezt a pénzt.

Forrás: Shawn Lovell Metalworks

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek alvás lány ágy kamasz gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr38473257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása