Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hasvédő felszerelés Ausztráliából

2008.05.21. 20:53 felhasznalo

A várandós mamák számára az autóval való utazás nem a legkényelmesebb megoldás. A biztonsági öv nyomja az ember hasát, és mindig ott van a félsz is, hogy egy erősebb fékezésnél, ne adj isten, ütközésnél pont az öv okoz majd sérüléseket a kicsiben. Vagy annyira bevág, hogy idő előtt megindul a szülés.

Eddig is létezett már övterelő szerkezet kifejezetten erre a problémára, de most mégis bemutatnánk egy újabb darabot. A Tummy Shield tulajdonképpen egy ülésemelő párna, ami egyrészt kényelmesebbé teszi a hosszú utakat, másrészt beépített övterelővel rendelkezik. A mama lábai között V alakban szorítja le a biztonsági övet, így az a combokra simul és nem keresztezi a pocakot. Ha pedig mégiscsak történne valami váratlan, az öv úgy fogja meg a mama testét, hogy a kicsire nem jelent veszélyt. Nem szép, de praktikus.

Elvileg Magyarországra is postáznak, bár gyanítom, hogy az itthon kapható, hasonló kiegészítőkkel anyagilag jobban járunk.

Forrás: Tummy Shield

Szólj hozzá!

Címkék: biztonság anya terhesség kismama egészség praktikus baba úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr6481270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása