Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bútor kisnövésűeknek

2008.09.09. 15:15 felhasznalo

Nyilván számtalanszor szembesültél azzal, hogy végre lerogytál egy percre, mikor a gyerek a másik szobából egyre emelkedő hangerővel elkezd hívni, hogy segíts neki levenni valamit a szekrény vagy polc tetejéről. Olyan is előfordulhat, ha nem vagy túl magas, hogy ez neked is gondot okoz. Danny Kuo .Staircase polca pontosan az ilyen helyzetekre tökéletes: a különálló polcokat egy keret foglalja egységbe, amiből fiókszerűen ki is húzhatók. Így lesz egy egyszerű polcból lépcső, ami elég erős ahhoz, hogy egy felnőtt is rámásszon, ha a legfelső polcon lapul a kiválasztott préda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrás: Danny Kuo

2 komment

Címkék: design gyerek anya polc praktikus rend tárolás idea pakolás könyvespolc gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr64655581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linbori · http://linbori.blogol.hu 2008.09.09. 18:08:04

Ez megint egy Nobel díjas találmány :)

kisvax · http://kisvax.blogspot.com/ 2008.09.09. 18:22:27

Hűű, de jó:o). Az én fiam ezt nagyon élvezné, így is felmászik mndenhova, ha kell, ha se.
No és én is élvezném, igen, lévén én 165 cm, a párom meg majd' 190. Ebből fakadóan sok minden nem esik nekem kézre, ami neki igen.
Ha látnál balkezeseknek készült, életkörülményeket megkönnyítő cuccokat is, ide vele:o).
süti beállítások módosítása