Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Maszkulin pelenkázótáska

2009.01.27. 11:46 felhasznalo

Az még csak hagyján, hogy a Rubicon hamisítatlan, igazi pasitáska, de még kétfunkciós is. Merthogy alapból kétféle, cserélhető belső jár hozzá, így pelenkázótáskaként és laptoptáskaként is használható.

A Petunia Picklebottom nemcsak anyákat megcélzó kollekciójában megtalálható, bivalybőrből készült táska egyébként mindent tud, amit tudnia kell: van benne pelenkázóbetét, sok-sok okos tárolóhely és zseb, törlőkendőtartó. Vállpántja állítható, de a babakocsira is ráerősíthető. Barna és fekete változatban is kapható. Végre újabb, vállalható darab az apukáknak!

Forrás: Petunia Picklebottom

1 komment

Címkék: kiegészítő táska apa pelenkázás praktikus baba úton idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr78905826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

galoca_no1 2009.01.28. 16:08:53

vááó,ez nagyon szép!
süti beállítások módosítása