Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nemcsak drága, ronda is

2009.01.30. 14:09 felhasznalo

Újra és újra rá kell jönnöm, hogy a sok pénz nem feltétlen párosul jó ízléssel. És sajnos – vagy épp szerencsére – nem mindig a pazar kivitelezésű, kinézetű cuccok számítanak igazán luxusnak.

Jó példa erre a képen látható, túlcizellált csodaágy, amely leginkább egy hintóra szeretne hajazni, ám engem inkább emlékeztet a cirkuszi kocsik állatketreces verziójára. S bár praktikus, hiszen a kocsi hátsó felén egy pelenkázóasztal is található, nemcsak közel 15 ezer dolláros ára miatt válik rémisztővé a Petit Tresor darabja.

Forrás: Petit Tresor

3 komment

Címkék: alvás pelenkázás baba abszurdisztán ágy gyerekszoba kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr2912401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krane 2009.01.30. 14:58:35

Na igen! Azt hiszem ebben az esetben ki lehet jelenteni: Ez az a kiságy, amibe nem raknám a gyereket :D

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.01.30. 18:34:35

Belegondolva, elvileg azért gyártják mert van rá igény. De ki az akinek ilyenre van igénye és még ennyi pénze is van és azt a sok pénzt mind erre akarja költeni??:))

2009.02.02. 07:58:53

Húúú, ennek a darabnak nemcsak az ára rémísztő!!! Az egész monstrum félelemkeltő, a fehéres-ezüstös szín pedig még futurisztikussá is teszi ezt a hintószerű darabot. Ha sötétebb lenne, simán mehetnek a középkorba, inkvizíciós szállítóeszköznek, amibe a megátalkodott, hitetlen csecsemőket zárják...

Szerintetek az elején az ülőke rész mire való???

Most nézem csak a nevét! Igazán stílszerű :-D Legalább a név az...
süti beállítások módosítása