Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Függőszék kis és nagy balerináknak

2009.03.02. 10:16 zaphodbb

Hintázni, függőágyban heverni minden gyerek szeret, a felnőttekről nem is beszélve. Ez a függőszék biztos siker lenne bármelyik kislány szobájában. Valószínűleg közelharc menne, hogy ki üljön bele: gyerekek, anya vagy apa. Bár lehet, hogy apa csak titokban ringatózna benne, mert aki beleül, annak bizony tüllszoknyája lesz tőle.

A tervező, Olivia Lee, saját ismertetője szerint, az 1800-as évek divatjából merített inspirációt, a tüll újjáéledését célozva meg a mai világban. Akárhogy is, kislányok és anyukák álma válhat vele valóra, mert amikor beleülnek ebbe a függőszékbe, arra a pillanatra mindenkiből balerina/királykisasszony/tündér lesz, ki-ki ízlése szerint.

Forrás: flickr, Olivia-Lee

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kreativ szék hinta idea fotel gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr91968121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása