Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hello Kittys abszurd parádé

2009.03.02. 18:26 zaphodbb

Összeszedtem pár, számomra rendkívül abszurd, Hello Kittys cuccot, a Hello Kitty Hell oldalról. Tudom, sokan szeretik a gyerekeken a Hello Kittys ruhákat, no meg nem kell bemutatni nekem sem a négy évesek ízlésficamát, amikor minden, ami fodros, cicás, csillogós, az jöhet. Illetve van a kamaszoknak is egy Hello Kittys, kicsit értelmileg visszamaradt rétege, akik Hello Kittys lufikat tépnek ki a háromévesek kezéből. Ez most más. Én megértem azokat, akik szeretik, én sem annak a tábornak vagyok a híve, hogy mészároljuk le Hello Kittyt, de a következő képeken látható termékek kiütötték nálam is a biztosítékot.

Mert ki az, aki Hello Kitty kolbászra vágyik? Amellett, hogy ha ránézek, beugrik egy ledarált macska képe, amitől minden jön, csak az étvágy nem, még az is bejátszik, hogy az összes gyerekem kiverné a hisztit a vacsoránál, ha le merném húzni róla a Hello Kitty mintás külső bőrt.

Vagy melyik az a nagyon kreatív gyártó, aki úgy gondolta, hogy egy Hello Kitty fej, egy gumikacsa testén jó játék lesz a kölköknek? Most akkor mit mondok rá, amikor a gyerek kérdi, hogy mi ez? Macskacsa?

No meg itt van ez a kissé tudathasadásos kutya ruha, ami Hello Kittys. Megint itt a kérdés: macska vagy kutya? Bár, ahogy elnézem a mintát, ez inkább nyuszi. Tudom, akár úgy is felfoghatnám, hogy ez édes, de inkább nem.

Ami pedig mindent visz, az a Hello Kitty ház, nem játék, hanem igazi, ahol kívül-belül, minden, de minden erről a fehér, masnis cicáról szól. Valljuk be, ez még a legmániákusabb Hello Kitty rajongóknak is durva.

Még több Hello Kittys őrültség és borzadnivaló: Hello Kitty Hell

1 komment

Címkék: design abszurdisztán csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr15975304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

i love you 2010.08.27. 13:55:04

hello

nagyon jók a képek!

pussz:i love you
süti beállítások módosítása