Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Barátságos étkezés

2009.03.03. 18:11 zaphodbb

Szerencsénkre a svéd designer, Karin Mannerstål emlékezett rá, hogy mennyire nehéz volt a saját gyerekeit etetni, a jó öreg "itt repül a repülő" trükk neki sem jött be. Így hiánypótlóként megtervezte nekünk a legcukibb étkészletet, amit valaha láttam, az Animal Friends-et.

A gyerekek szívesebben esznek majd, ha a barátaikkal vehetik a szájukba a falatot. Mondjuk, egy rossz evő gyereknél ezt kétlem, mert annak mindegy, hogy mivel próbáljuk betrükközni az ételt a szájába, de attól még az étkészlet szuper.

Ami a leglegleg benne az az ételtoló-gereblyéző darab, amivel ide-oda lehet rendezni a tányéron az ennivalót.

Forrás: Huset

3 komment

Címkék: design gyerek konyha baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr21977100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.03.03. 18:21:09

Ez valami iszony csúcs darab!!! Akarok ilyet a kölkeimnek!!!
Bár az a markolós készlet sem volt semmi, ami már itt egyszer bemutatásra került.

H.

elephantinmymind 2009.03.04. 07:34:26

hat nem tudom. cukinak cuki az nem ketseg. viszont emlekszem, hogy a kissracnak, akire daniaban vigyaztam, vettek ilyet a szulok iszonyat penzert, mert borzalmasan nem evos volt kolok. es mit ad isten, ezel sem evett. kizarolag a kajatologatot volt hajlondo a celnak megfeleloen hasznalni, a sajat kajajat attologtva masnak a tanyerjaba, illetve szimplan a sajt tanyerjan ujra es ujra atrendezte. :)

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.04. 07:45:09

@elephantinmymind: no igen, ezt írtam én is a posztban, hogy édes meg minden, de a célra, hogy a rossz evő jó legyen nem hinném, hogy megfelel, annak mindegy, hogy mivel akarjuk etetni:)
süti beállítások módosítása