Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Épp olyan, mint a felnőtteké

2009.03.17. 10:17 zaphodbb

Sokan nem szeretik, köztük én sem annyira, ha a gyerek etetőszéke merőben eltér az étkező granitúra többi tagjától. Ez onnantól számít, amikor a gyerkőcnek már nem kell kiesés-gátló a székére, egyedül is tud már úgy-ahogy enni és mi, szülők szeretnénk, ha rendesen ő is az asztalhoz ülne, az étkező stílusához illő széken.

Ha nád étkezőgarnitúrája van valakinek, akkor ezt a magasított széket oda találták ki. Nálam ugyan nem nádból vannak a székek, de azért szívesen elfogadnám. Én ugyanis úgy oldottam meg ezt a kérdést, hogy két ülőpárnát kaptak a lányok a fenekük alá ,és máris jó magasságban vannak a sima felnőtt széken is. De kétségtelen, hogy ez a Quaxoon nevű szék sokkal impozánsabb darab. Kintre és bentre is használható a leírás szerint, vízálló, és ami nekem tetszik benne nagyon, az a két fok létra, amin a gyerek fel tud rá mászni. Mindemellett pedig baromi jól néz ki.

Forrás: Quax

2 komment

Címkék: design gyerek konyha szék étkezés etetőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr571005488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norcsella 2009.03.17. 13:48:32

S elvileg már itthon is hozzá lehet jutni egy budapesti bababolt által.

norcsella 2009.03.17. 13:51:02

S elvileg már itthon is hozzá lehet jutni egy budapesti bababolt által.
süti beállítások módosítása