Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

BRÉKING - Potya Péntek

2009.03.24. 13:50 zaphodbb

Mivel mindenki szeret ingyen kapni bármit, na jó, nem bármit azért, de szép és igényes dolgokat mindenképp, ezért örömteli hírünk van. Panyi Zsuzsi, akinek egyik ékszerét már itt, a Gyerekszobán is kisorsoltuk, újabb potyázási lehetőséget nyújt  Nektek, kedves Olvasók!

A Potya Péntek akciónak az a lényege, hogy minden héten pénteken Zsuzsi kisorsol blogjának hozzászólói közt egy adott tárgyat, vagy épp ruhát, mint a mostani esetben. Ugyanis ezen a héten pénteken egy Anyahajó márkájú, gyönyörűséges horgolt sapka pottyan valakinek potyán az ölébe - pont az, ami a képen látható. Semmi mást nem kell tennetek, csak szóljatok hozzá, véleményezzetek, és egyáltalán, tegyétek azt, amit minden rendes, becsületes kommentelőnek kell tennie: dumáljatok bele!

Ide kattintva hajrá!

Forrás: panyizsuzsi

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek pályázat baba nyeremény üzenet csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr981022324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása