Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babaház minimálban

2009.05.25. 09:55 felhasznalo

Azt szokták mondani, hogy a gyerekek fantáziájának nem tesz jót, ha olyan játékokat kapnak, amelyek minden részletükben alaposan kidolgozottak, tökéletes másolatai a valóságnak. Merthogy így nem indul be az a csodás mechanizmus a fejükben, amivel bármit képesek bármivé átalakítani: egy árnyékot a falon félelmetes sárkánnyá, egy konvektor őrlángját oroszlánszemmé, egy fadarabot félelmetes pisztollyá.

Eva Schildt most olyan babaházat tervezett a Playsamnek – már megint egy skandináv cég, hogyafeneessenbelém, de már volt amúgy tőlük jópár darab itt, nyúl is, autó is, meg ilyenek, úgyhogy régi ismerősök -, ami egészen biztosan teret ad a gyerekek fantáziájának. Alaposan megdolgozhatnak vele: a babaház puritán egyszerűsége, minimalista vonalai, semleges fehér színe, és a hozzá kapható emberke figurák letisztultsága is mind-mind arra késztethetik a csemetét, hogy színezzen, formázzon, mintázzon odabent, a buksija belsejében.

Nem utolsósorban egyébként még a legmodernebb lakásba is illik ez a házikó, és hogy nem sajnálták belőle az anyagot, mi sem bizonyítja jobban, minthogy 6 kiló a súlya. Így attól sem kell félni, hogy a gyerek olyan egyszerűen ráborítja a lábára.

Nekem kéne, ha a gyerekem már nem is játszana vele!

Forrás: Playsam

2 komment

Címkék: design játék gyerek gyerekszoba minimalista babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr261141054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panyizsuzsi · http://www.panyizsuzsi.hu 2009.05.25. 21:33:11

Szuper!
Ebbe a gyerek yénleg azt képzel bele, amit szeretne!
süti beállítások módosítása