Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tojáshéj a fenekén

2009.06.24. 17:27 felhasznalo

Bizony, bizony, ott szokott lenni. Legalábbis képletesen. Bár ha ezt a fantasztikus, kissé futurisztikus, modern bölcsőt-kiságyat-mózeskosarat nézegetem, amit Daniela Avaltroni tervezett, akkor nemcsak képletesen is odaragadhat az aprócska gyerekpopóhoz az a tojáshéj. Vagy a gyerekpopó a tojáshéjhoz? Mindegy is.

A lényeg, hogy a Culla Sinuè piszkosul jól néz ki, és nemcsak külsőleg van nagyon rendben - tojásra, de anyaméhre is emlékeztet a formája -, de a tervező még arra is gondolt, milyen igényei lehetnek egy aprócska gyerekkezdeménynek. Így került fel rá például az a mozgatható kupola, amely a hangot és a fényt hivatott kizárni szükség esetén. És az a speciális acéllábazat is, amely rugókkal ellensúlyozza a mozgolódást. Designőrülteknek kötelező darab! 

Forrás: MocoLoco

2 komment

Címkék: design alvás baba ágy bölcső gyerekszoba kiságy mózeskosár

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr681205861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hannahmama 2009.06.24. 19:51:56

Tényleg nagyon jól néz ki ez a bölcső, de sosem értettem miért van erre szükség? 4-hónapig lehet csak használni kb. aztán adhatod is el, vagy rakhatod is el, hiszen már kinötte a gyerek, veheted a következőt.
Persze kinek sok pénze van, azt nem nagyon érdekli hogy 4-hónap múlva veheti a következő ágyat a gyeröknek :)

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.06.25. 08:03:30

szinte érzem a bőr illatát, jó lehet ilyenben aludni...design-nak remek, de osztom az előző véleményt
süti beállítások módosítása