Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 8.

2009.07.07. 15:15 zaphodbb

Láttál-e már falon madarat?

Sajnos, aranyos pókot nehezen találni, így meg kellett változtatnom, a már klasszikusnak számító "láttál-e már falon pókot?" Airplane idézetet. Bevalljuk, mi szerkesztőségileg szeretjük a madarakat, szinte bármilyen ábrázolási formában. Legyen sokszínű vagy fekete-fehér, rajzolt vagy fotózott, esetleg csak stilizált, mind jöhet. Persze a szívünkhöz a legközelebb, a kicsit retrós szín- és formavilágú madarak állnak, de ez nyílt titok rólunk már, azt hiszem.

A Haciendo El Indio képeiről volt már poszt itt a Gyerekszobán, sőt, a Gyerektrendre is jutott tőlük egy a különleges előkéikről. Most csak két fal- és üvegmatricát mutatok meg tőlük, amik abszolút megnyertek maguknak, és újra sóhajtozásra késztettek. Főleg az ajtó üvegére ragasztott madárka, az alatta lévő szöveggel, ajtóstul-mindenestül kéne.

Forrás: Haciendo El Indio

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fal gyerekszoba dekor falmatrica

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr291230765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása