Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 10.

2009.08.19. 10:13 Cyr

A fiatal művésznőt, Liz Clay-t ki más, mint lánya inspirálta ezeknek a bájos képeknek a megalkotásakor. Egyedi, hangulatos portréit mesekönyv-illusztrációnak is épp annyira el tudnám képzelni, mint a kölkök szobájának falán.

Számomra olyanok ezek a képek, amik köré bőven odatehetem a falra a gyerkőcök rajzait is, nem üt el tőlük élesen, inkább a magjuk lehet. Az pedig, hogy minden leányzó olyan imádnivalóan kócos a képeken, már csak hab a tortán,  akár kisebbik lányom kibonthatatlan, örökké borzas haja is lehetett volna a minta.

Hogy el ne feledjem: a habfürdőzős kislány egyértelműen dobogós. Most azonnal elfogadnám.

 

Forrás: Cici Art Factory

2 komment

Címkék: kép gyerek fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr641313525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mancifej 2009.08.19. 11:43:35

hahó, nem lehetne, hogy magyarországi fronton is csináltok képes posztot? annyira nehéz szép és jó képeket találni gyereknek. régen volt valami gyerekillusztrátorok galériája, az megszűnt?

pottyosgaloca 2009.08.28. 17:49:07

@mancifej: ez nem igaz :)
én tudok ezeknél a képeknél százszorta jobbat!
vattacukorhajulany.blogspot.com/

nézd a festményeket pl, vagy keress rá Meska.hu-n...
süti beállítások módosítása