Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Világító Fanta

2009.08.28. 14:58 zaphodbb

Nem annyira gyerek, mint inkább már a kamasz korosztály örülne egy ilyen színes, csodás gömblámpának. Nem csak annyi az extra benne, hogy bazi jól néz ki, hanem, hogy újrahasznosított kupakokból van. Legalábbis a borítása. A palack nyaka és a kupak van újrahasznosítva benne, amit üdvözlünk a zöldellés jegyében innen is.

Ez a remekmű a CAPtive névre hallgat, Lucy Norman keze munkája és a 2008-as London Design Festival-ra készült. Minden kupak lecsavarható, ezzel tudjuk szabályozni a fény erősségét és színét. Szerintem szenzációs, én elfogadtam volna a szobámba, mikor még ifjú voltam s bohó. De simán el tudnám képzelni kisebb kivitelben éjszakai fénynek is, gyerekszobába.

Forrás: LulaDot.com

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fény lámpa recycle kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr111336860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása