Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Matrica bárhol

2009.09.01. 14:55 zaphodbb

A Les Invasions Ephéméres dekormatricáiról már kétszer is írt felhasznalo bloggerina, én is ezt teszem most, csak most nem falra vagy padlóra ragasztunk, hanem számítógépre.

Iskola beindul, nagyobbaknak számítógép tanuláshoz is beizzít, lekerül a Sims 3 és gyakrabban kell megnyitni a szövegszerkesztőt. Apa tűzfalat épít, hogy csemetéje véletlenül se nézegessen játék és képregény oldalakat a tanulás helyett, a gyerek meg duzzog, hogy megint tanulni kell. Nos, ezekkel a billenytűzet matricákkal talán a nagyobbacska csemeték is meg lennének elégedve, lehet, hogy szívesebben vernék azokat a billentyűket, amiket ilyen design borít. Vagy nem, és akkor kiadtunk egy kalap pénzt feleslegesen, de egy próbát megérne.

Forrás: Les Invasions Ephéméres

2 komment

Címkék: gyerek iskola dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr51341853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása