Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hintamaci

2009.09.15. 10:04 Cyr

A Masahira Minami nevű, éppen csak gyenge harmincas designer fiatalember tervezte hintamaci egészen használható jószágnak tűnik. Az ugyan rejtély előttem, hogy az esélyegyenlőség nevében békésen egymás mellett cammogó barna-, illetve jegesmedve miért kénytelen testületileg jégtáblákon gyalogolni, de tán épp ez adja a stabilitását az ügynek.

Mindazonáltal mutatós ez a bumfordi hintamaci-páros, a maga módján, leszámítva persze egy hangyabokányi baltával faragott hatást, ami számomra kissé barlangrajz-szerűvé teszi őket - bár könnyen lehet, hogy épp ez volt a cél. Ez esetben - na, jó - tényleg jó!

Forrás: Masahira Minami Design

2 komment

Címkék: design játék gyerek hinta hintaló gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr851378513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VirgArt · http://www.virgart.hu 2009.09.15. 12:05:46

A barna maci tényleg fura, szerintem simán lehetett volna két fehér is, mert akkor nem lenne az ülőke részből adódóan barna a fehér maci háta és farka, de így is csúcs ez a hintamaci a jégtáblákkal!!

kancellar 2009.09.15. 13:48:20

És életük végéig versenyeznek ki ér előbb célba... :)
süti beállítások módosítása