Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Betűbútor

2009.09.23. 14:30 felhasznalo

Emlékeztek a múltkori, csodaszép betűfiókos komódra? Ráleltem egy hasonló bútorcsaládra, ám ez esetben nem a bútort díszítik a betűk, hanem maguk a betűk a bútorok. A svájci Set26 kisbútor kollekciójáról beszélek, amely ötletességével, praktikusságával, sokoldalú felhasználhatóságával, no meg a remek designnal elnyerte a reddot díját, valamint a 2006-os német Designpreis-t is.

Meg is értem, miért: ezek a bútorok nemcsak tárolóhelyet adnak egy lakásban, hanem különleges karaktert és játékosságot is. De ha valaki netán egy-két szavas életfilozófiáját, netán fergeteges humorát kívánná közkinccsé tenni vendégei előtt, még üzenetet is közvetíthet velük.

Nálatok milyen betűk rejtenék a ruhákat, könyveket?

 

 

Forrás: Set26

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek praktikus rend tárolás pakolás szekrény gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr101389251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása