Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tányérmesék

2009.09.25. 18:05 Cyr

Amikor fénylő ezüstöt hintenek az angyalszárnyak valahonnan a csillagokból, az, azt hiszem, így válik képpé. A kép megmozdul,  lágyan hullámzik, az egyik hullámból mese lesz, megnyugtat, elandalít, végtelenbe varázsol. Halk, zümmögő zene szól, merengésre szédít. Az ezerkettedik éj?  Most képes lennél  hinni benne. Rejtelmes, távoli utazás? Talán igen, az is. Mert ott van a tenger, a tündérek világa, az éjszakai égbolt is, a millió apró, reszkető, távoli fény.

És csak bámulsz magad elé, ki tudja, mióta, hosszú percek telnek, számolod a csillagokat, - itt épp lehullott egy, apró tündérek kisérték kacagva útját -, hát kívánj egyet, mielőtt földet ér...

Kívánj gyorsan, mielőtt megtörné a varázst a nem-álmodó: "Nekilátnál az ebédednek? Mindenki rád vár..."

Forrás: Smiling Planet

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek asztal étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr661401697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása