Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ötletparádé - Tinik tervezte tiniszobák

2009.10.08. 18:05 zaphodbb

Kicsit más lesz ez az ötletparádé poszt, de a címben benne van a lényeg: stílusos szobák, amiket tinik terveztek tiniknek. Milyen egyszerű is ez: kérdezzük meg nagyobbacska gyermekünket, ő milyen teret kíván maga köré, és biztos, hogy előáll valami szokatlannal, valami különlegessel.

Meglepődtem, mert a lányszobákban sok rózsaszín van, amiről én azt hittem, hogy tinifejjel már nem menő. Pedig úgy tűnik, de. Pinkes rózsaszínek ezek persze, nem a baba-féle, és más erőteljes színekkel kombinálták, amitől vidámak és viccesek lettek a szobák. Kifejezetten tetszik az erős kék fal, rajta a fát mintázó falmatricával, és előtte ez a már majdnem magenta színű ágytakaró. Szuggesztív, letisztult és mégis vidám.

A csíkos falú szobánál jó választás a halvány zöld csíkokhoz az erős narancssárga ágy kiegészítésül. Felnőttes érzés, de a színekkel mégis játékos az összhatás. A fiús szobánál érezhetőbb a lázadó kamasz hatás a sötét szürke fallal és a fekete-fehér párnákkal, no meg a képpel a falon. Határozottan kifejezi a tervező, hogy itt már nem gyerekről van szó, hanem egy majdnem-férfi lakik a szobában.

Forrás: Exotic Interiors

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kamasz gyerekszoba dekor ötletparádé

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr591433902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása