Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mindent bele!

2009.10.09. 09:29 felhasznalo

Múltkor pelenkázótáskákat mutattam, amelyek egyúttal nőiesek is, most pedig egy olyan alkalmatosságot mutatok, amivel szinte bármelyik női táska pelenkázótáskává alakítható.

A Melobaby egy olyan tároló, amiben nemcsak a váltás pelenka, meg a kis tasak törlőkendő fér el kényelmesen, de széthatjva alátétnek is használható. Mindezt akkora méretben, amely bármely pakolós táskában simán elfér, nem muszáj külön tízezreket kiadni egy normális pelenkázótatyóra.

Persze, a gyerek cuccai mellett még számos apróság is elfér benne, pl. fésű, hajgumi, hajcsat, ragtapasz, és egyebek, amik egyébként hajlamosak szétszóródva a női táskák alján lapulni. Szerintem praktikus.

 

Forrás: Melobaby

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő táska szülő anya apa pelenkázás praktikus baba tárolás úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr281422316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása