Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Faépítő, de nem kocka

2009.10.21. 09:45 felhasznalo

Nem is olyan rég volt szó építőkockákról, akkor szó érte a ház elejét, hogy az a készlet mennyire elnyomja a gyerek fantáziáját. A mostani viszont teljes mértékben igénybe veszi, az fix.

Az "The Whimsy Tree" Etsy-boltjában találtuk ezt a faépítő készletet, ami a hagyományos értelemben mégcsak nem is kocka. De építeni lehet vele, ráadásul a gyereknek kell beleképzelnie a geometrikusságot a természetes formákba. Emellett környezetbarát, mondhatnánk azt is, hogy recycle a maga módján. Szerintem nagyon jó ötlet, ami tényleg az utcán hevert.

Forrás: Etsy.com - The Whimsy Tree

4 komment

Címkék: design játék gyerek idea öko recycle gyerekszoba építő etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr251437856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsésztanár 2009.10.21. 09:58:19

De jó! Holnap csináltatok ilyet az urammal. Valamelyik nap anyósomék kertjében boltot rendezett a fiam, de nem volt fizetőeszköz. Az ember fogott egy fenyőgallyat és felszeletelte, lepucolta a kérget róla, az lett a fenyőpénz. Nagy boldogság volt egész este.

Livus 2009.10.21. 15:10:37

"megunt" karácsonyfa törzséből is remek készíthető! :-)

Bardara 2009.10.21. 17:44:46

Szép, és egyszerű!
Ha belegondolok milyen kölök voltam én, akkor minden kis építő"kocka" marad ilyen és bántódásuk se esik. Ellenben ha az öcsémre gondolok, akkor már látom, ahogy szedegeti le a kérget a kis rontombontom kezével a hengerekről, és még a kis fogaival is nekiesik. Ok, rendben rost, kell az is...
Szóval inkább "pucéran" adnám oda a kölköknek, úgy is szép és izgi játék lehet. :)

enke 2009.10.29. 20:41:56

@Bardara: Igen, szép és egyszerű. Nem tudom, mekkora az öcséd, de nálunk a gyerekeknek pont ilyen van az oviban (kinti és benti játéknak is) - persze home made :) - és nincs ennyire lecsiszolva.
süti beállítások módosítása