Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tündérlakta házak

2009.11.10. 09:47 felhasznalo

Emlékeztek még a kerti manó-ajtós posztra? Sok Olvasónknak tetszett az ötlet, hogy egy-két álajtócskát elrejtve a kertben mesevilággá tehető a való világ is. Mivel a nyárnak vége, és nemsoká már inkább a szobában múlatjuk majd az időnket, a kerti manók helyett most a tündéreket is meginvitálhatjuk az otthonunkba.

A Monkeytail & Wellington oldalán találtam ezeket a helyre kis ajtókat. Bárhol elhelyezhetjük őket a lakásban, garantáltan elvarázsolt hangulatot teremtenek még egy panelban is. Bár mióta láttam a Coraline-t, nem biztos, hogy szívesen kinyitnám, ki tudja, mi rejtőzhet mögötte.

Forrás: Monkey & Wellington

2 komment

Címkék: kiegészítő gyerek gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr531514234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbiska · http://borokazselyke.blogspot.com/ 2009.11.10. 10:24:49

Jajjjj neeeeee :D amúgy is a babaházak a gyengéim. Ez nagyon édes!!! Én most még elképzeltem varrva, hmmmm.... gondolatébresztő képecskék :)

tril 2009.11.10. 11:54:00

és itt az én világom :)
ajánlok hozzá egy könyvet, nem olcsó igaz, de akit elvarázsolnak a tündérajtók, azt tuti el fogja varázsolni ez a könyv is....
Cicely Mary Barker: Virágtündérek – Varázslatos tündérajtók
róla: www.ekultura.hu/olvasnivalo/ajanlok/cikk/2009-10-14/cicely-mary-barker-viragtunderek-varazslatos-tunderajtok

librin: www.libri.hu/konyv/viragtunderek-varazslatos-ajtok.html
süti beállítások módosítása