Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 24.

2009.11.11. 14:26 felhasznalo

A kiskonyha készítést egyes Olvasóink már-már művészi szinten művelik. Közéjük tartozik Mkatalin is, aki a következő levélkével lepett meg bennünket. No, meg az utána következő két, fantasztikus kiskonyhát ábrázoló fotóval.

"Kedves Gyerekszoba blog olvasók!

Ha lehet, akkor ezúton osztanám meg egy saját készítésű kis konyháról készült képeinket, melyet a kislányunk 2. születésnapjára valósítottunk meg a férjemmel. Jó kis házastárs-terápiának felel meg, mire elkészült.

Nos, az ihlet az volt, hogy nem volt rá komoly pénzünk, de tudtuk, hogy Anna biztosan örülne neki, és mivel elég sok mindent csináltunk már házilag és jól is sikerültek, megszületett a döntés, hogy akkor rajta, hozzuk össze. A férjem mért és számított, én a kinézetet vázoltam fel, majd bútorlapot vágattunk méretre, hiszen illenie kell a meglévő bútorok színéhez. S amikor elkészült összeszerelte a férjem, élfóliáztunk és finomítottunk rajta, berendeztük.

Ötleteket persze a netről is, sőt a blogról is gyűjtöttünk. Például a keverőtálamat felhasználni mosogatónak igen jó ötlet volt. De például a mosogató csaptelepe a férjem találmánya volt. Az alapja egy régi fali zuhanytartó szétszedett állapotban, abba belecsavarozva két tekerő, a cső rész pedig egy hajlítható cső. Az akasztós rúd elvileg az én "nagy" konyhámba lett szánva, de végül nem volt rá szükség, s azt használtuk fel. A tűzhely lapok dekorgumiból készűltek, a sütőrács az pedig egy tepsim grill rácsa. A tekerőgombok egy régi tűzhelyből valók. Igazából ennyi. Azóta pedig sok-sok boldog percet tölt illetve töltünk ott, hiszen a gazdája, Anna egy mesterszakács.

Üdvözlettel: Mkatalin"

Az biztos, hogy ilyen komoly, mondhatnám, professzionális és kompakt darabot nem kaphatunk a boltokban! Már-már irigykednem kell, Annának jobb konyhája van, mint nekem!

2 komment

Címkék: játék gyerek konyha szülő anya apa lány kreativ idea gyerekszoba sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr881494388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bibécske 2009.11.12. 00:13:20

MKatalin, nagyon ügyesek vagytok:) gratulálok:)
sorozatgyártásba is kezdhetnétek:)))
sok örömöt a kis Annának hozzá:)
Puszi Bibe

pottyosgaloca 2009.11.15. 21:58:43

Wow, nemsemmi munka lehet benne! Gratulálok :)
süti beállítások módosítása