Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Terhes anyát puzzle-ből

2009.11.11. 18:04 zaphodbb

Amikor D. lányom született, B. még csak 20 hónapos volt. Nehéz egy ekkora prüntyőkének elmagyarázni, hogy anya azért bálna, mert kistesó lesz és ez a kistesó bent van anya pocakjában. Nem csak a 20 hónaposoknak, de még a 3 évesnek is nehéz ezt felfogni, mint ahogy most a bátyáméknál látom.

Nekünk és nekik is tökéletes lett volna ez a terhes anyás puzzle, ami 27 részből áll és a terhesség négy fázisát rajzolja le gyermekünknek. Illetve a negyedik már nem a terhesség fázisa, hanem maga a megszületett gyermek. Szerintem jó ötlet: szemléletes, jól érthető és játszva tanulja meg belőle a gyerkőc, hogy mi is történik anya növekvő pocakjában.

Forrás: The Hedgepig

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő anya terhesség baba puzzle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr411509548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása