Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 20.

2009.11.26. 18:05 Cyr

Matte Stephens képei régi dia- és rajzfilmek hangulatát csempészik vissza a mai gyerekszobákba. A pipás, ám mérgesnek korántsem tűnő cirmost meglovagló vigyori kölkök kapásból egy hetvenes évek-beli csehszlovák rajzfilmet idéznek - apa-anya tudja értékelni a skacok helyett is, ha épp úgy alakul.

A bordó kanapén pózoló macskacsalád oldalági Macskafogó beütéssel bír, de van itt Csilicsali Csalavári Csalavér és Kutya-tár hangulat is  dögivel - érdekes, ez utóbbi a  madarakat fixírozó macsekról ugrott be, mint meglehetősen szabad asszociáció -, a  képtelenül sznob bagolytársaságról pedig nem is tudom hirtelenjében megállapítani, vajon nyaktól felfelé vagy lefelé viselik-e a jelmezt.

Nem vitás, nekem nagyon fekszik ez a hangulat, már huszonsok éve is szívesen bámásztam efféle képeket. 

 

Etsy.com - Matte Stephens

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek művészet fal gyerekszoba dekor etsy képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr771544797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása