Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játszóháznyi gyerekszoba

2009.11.30. 18:01 Cyr

Ha akkora gyerekszobánk lenne, amekkora nincs, mondjuk egész játszóháznyi, biztosan megkísértene az ötlet, hogy a képeken látható mászó és hencsergő alkalmatosságokkal pakoljam tele. Kerülhetne bele mondjuk egy jó nagy ementáli, fogadásokat köthetnénk Apával, melyik lukon látjuk meg először valamelyik gyerek fejét.

Vagy szertehagyhatnánk néhány emberes méretű lila molekulát, hadd másszon rajta az a kölök. Esetleg tüskementesre kiképzett kaktuszerdőt telepítenénk vidám, hasraesős bújócskára - bár szerintem ez utóbbi játékokkal teliszórt akadálypálya lenne nálunk, nagyjából fél perc alatt, sebaj.

A Play+ vidám, élénk színű mozgás- és motorikus készségfejlesztő játékai és átalakítható  bútorai puha tapintású, szövettel borított, környezetbarát anyagból készültek és - bár kedvemre való eljátszani a "mi lenne, ha" gondolattal -, fájdalom, nem  a magamfajta mezei szülőket, hanem elsősorban az ovikat, játszóházakat célozták meg, igen helyesen.

Azért azt a tuti kaktuszerdőt csak be kéne szuszakolni hozzánk is valahogy, csak egy kicsikét, amíg a mi ovink is be nem szerzi...

 

Forrás: Play+

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek kreativ gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr441562057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása