Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Beépített gátlások

2009.12.02. 17:51 Cyr

Az Oeuf márkanév valószínűleg sokatoknak ismerős lehet a Gyerektrendről. Ott persze a ruháikat tűztük több alkalommal is billentyűzetvégre. Voltak köztük apróbbaknak valók, karácsonyi angyalidézők, de találkozhattatok akár a pulcsikba oltott kesztyűkkel is.

A szintén az Oeuf-nál fellelhető, átalakítható gyerekágy - nos, az olyasvalami, ami mindig jöhet. Az újrahasznosított tömör nyírfából készült pedig depláne. Egyrészt azért, mert a környezet kímélésére szerkesztőségileg mindannyian helyeslően bólogatunk. Másrészt a világos, tiszta színek nekem a szívem csücskei, hiszen a legkisebb gyerekszobát is tágasabbá tudják tenni, hogy  a helytakarékosságról már ne is beszéljünk.

Mert szép-szép levadászni és beszerezni egy minden szempontból tökéletes, helyre kis rácsos ágyat. Ennél viszont már csak az a szebb, amikor végre megszabadulunk tőle - értsd: valaki hajlandó végre elvinni tőlünk - hogy helyet találjunk a cseperedő gyermek következő ágyának. Amin lehetőleg beépített leesésgátló is van. Ezt a leesésgátlót egyébként irigylem is ettől az ágytól, lévén a mienk is átalakítható,  ám teljesen és szemérmetlenül gátlástalan, csupán a leesés van gyárilag beépítve - a gyerekbe.

Egy szó, mint száz, vágynám ezt a szögletesen gömbölyű 2 in 1 ágyat a gyerekszobánkba -  egyszerűen azért, mert számomra ez így kerek.

Forrás: Oeuf

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság gyerek alvás praktikus baba ágy gyerekszoba kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr711567673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása