Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Karácsonyfa a falon

2009.12.02. 09:58 zaphodbb

Különleges karácsonyfákból sosem elég, a Lázadó karácsonyfák című posztunkban is láthattátok, hogy van is belőlük bőven. Vannak azonban olyan egyedi és ötletes karácsonyfák, amiket nem tettem bele az előző válogatásba, mert szerintem magukban kell álljanak, feltűnően, hogy mindenki észrevegye őket.

A következő karácsonyfa is egy a kimaradt különlegességekből: Jane Schouten, az All the luck in the world dizájnere készítette ezt a gyönyörűséget a falra. Olyan apró tárgyakból áll a karácsonyfa, amiket az év folyamán halmozott fel, és amiket a felesleges-de-nem-kidobandó kategóriába sorolt aztán. Így született ez a fantasztikus karácsonyfa-dekor, amit én bizony egész évben szívesen nézegetnék, nemcsak karácsonykor.

Forrás: All the luck in the world

1 komment

Címkék: gyerek szülő művészet kreativ idea gyerekszoba nappali hellókarácsony sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr171546783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alexnorman 2009.12.02. 12:35:24

Karácsony után meg leszeded a falról, a lyukak meg a ragacsok ottmaradnak? Vagy komplett festést végzel?
süti beállítások módosítása