Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Puhatalpakon érkezik a Karácsony

2009.12.04. 10:16 felhasznalo

Akik figyelemmel követik a Gyerektrendet, már régi ismerősként köszönhetik a Puhatalpú Cipőket, az echte ungarische tutyikat, melyekért lassan egy éve nem győzünk eléggé lelkesedni.

Mert nem elég, hogy színtiszta bőrből, itthon készülnek – igazi, hamisítatlan hazai áru -, és nem elég, hogy pontosan azt adják a puha, párnás babalábaknak, amire azoknak pontosan szükségük van – nevezetesen védelmet, levegőt, lágyságot, alátámasztást és elegendő teret az optimális fejlődéshez -, de a Puhatalpú Cipők még szépek is.

Pontosan olyan szépek, hogy a gyerek kedvenc cipőjévé váljanak első látásra. Szerelemből. Hogy ne kelljen könyörögni a cipőfelvételnél, ha a zakkant idegzetű anya végre nekiindulna vásárolni, térre látogatni, sétálni a még totyogás előtt álló deddel. Hogy a gyerek maga akarja felvenni azt a fránya kiscipőt, sőt, le se akarja venni magáról, még otthon se. Mert otthon legyen a gyerek lábán mindig lábbeli az első lépésektől, ezt ugye, mindenki tudja?

Ráadásul az Estrella Puhatalpú Cipői mindig meg tudnak újulni, egyre másra újabb és újabb mintákat találnak ki. Mi eddig is imádtuk az egeres és a zebrás designt, de az új elefántos minta is pillanatok alatt belopta magát a szívünkbe.

Azt is szeretjük, hogy nemcsak rózsaszínben kapható náluk lányos cipő, hanem akár kékben is, kisvirággal.

És ha már a lányoknak szóló daraboknál tartunk: a kisszandálok között feltűnt egy elegáns, campari színösszeállítású, roppant nőies darab a született úrilányoknak. De egyébként is, aki szereti az elegánsabb megjelenést, vagy netán keresztelőre készül, az is talál tökéletes lábbelit a kicsinek a Puhatalpú Cipők között, fiúknak-lányoknak egyaránt.

És persze gondoltak a közeledő fagyokra is, melyek ellen egy lábzsák sem tud igazán védelmet adni. Ezért most már báránybundás cipőbélést is lehet kapni náluk a babakocsis népek méreteiben, kályhameleg, egyetlen lábujj sem fázhat benne egy percig sem.

A bélés belül szőrme, kívül gyapjú, így pedig nemcsak a hőt tartja bent rendesen, de a nedvességet sem engedi át. Természetesen kompatibilis a kiscipőkkel, egy számmal nagyobbat érdemes választani a cipőből a gyereknek, majd belehúzni a bélést, aztán köd előtte, köd utána, indulhat a séta. Tavaszra meg úgyis nő annyit a gyerek lába, hogy a bélés nélkül is pont jó legyen neki a cipő, otthonra, bölcsődébe, bármilyen babás foglalkozásra.

Méretben is bő egyébként a kínálat, hiszen a legapróbb, még járni nem tudó 16-os tappancsoktól kezdve a 26-os méretet viselő töpörödött törpördögökig minden gyerek viselheti ezeket a remek, 100%-ban természetes anyagokból készült cipőcskéket.

A Puhatalpú Cipők bármelyikével remek ajándékot adhatunk a család szeme-fényének – hogy szüleiről már ne is beszéljünk, ha netán nagyszülőként kívánunk ajándékozni -, olyan darabot, ami a kicsinek is tetszeni fog, de mellette praktikus és szép is. Arról nem is szólva, milyen jó is lesz majd pár év múlva elővenni a kinőtt cipőt, és visszaemlékezni arra a bizonyos karácsonyra, a lobogó gyertyákra, a tágra nyílt gyerekszemekre.

Most pedig, kizárólag a Gyerekszoba Olvasóinak 10% kedvezmény jár a Puhatalpú Cipők árából, ha rendeléskor a megjegyzés rovatba beírják a következő kódot: 09GYSZ12

Forrás: Puhatalpú Cipő webáruház

3 komment

Címkék: gyerek ajándék praktikus baba textil hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr381570933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timcsa 2009.12.04. 10:59:13

Kicsit későn futottak! Legalábbis én már megrendeltem, máshonnan, a fa alá való puha talpút.

antiplastik 2009.12.04. 20:19:54

A puhatalpú megoldotta a minden évben sok vitát generáló papucskérdést a családban!
A nagy fiam 7 éves lesz januárban és puhatalpúban közlekedik otthon! Persze az övé már pasis, csak egy kör díszíti,nem állatfigura - egyedileg gyártattam le, 30-as méretben. Persze a kisebbik fiú sem maradhatott ki, az övé zebrás. Mindketten imádják és teljes természetességgel cserélik rá a kinti cipőt mikor hazajönnek. A puhatalpú nem csak a babáknak jár!!!!

elephantinmymind 2009.12.05. 15:36:20

kar, hogy gyerelelju felnotteknek nem gyatjak :P
süti beállítások módosítása