Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A LEGO mindig menő ajándék

2009.12.10. 18:02 zaphodbb

Az csak természetes, hogy mióta LEGO van a világon, azóta szeretik a kisfiúk és a kislányok is nagy többségükben. Gyerekkoromban nem múlhatott el ünnep anélkül, hogy a bátyám ne kapott volna egy rakat LEGO-t, és ő is pontosan ugyanezt teszi most a saját fiával is. Így rögtön ők és a többi kisfiú jutott eszembe, akik várják az éves LEGO adagot a fa alá, hogy milyen jópofa és különleges, mégis LEGO ajándék lehetne ezekből a LEGO pénztárcákból.

Persze pénzt nem tartanának benne - a lányiam biztos telepakolnák gyöngyökkel például -, de nem is az a lényeg benne. Bár hozzátenném: én szívesen használnék egy ilyen pénztárcát, mert bolondja vagyok a különleges és egyedi cuccoknak, és az a nagyon színes, LEGO-val borított darab bizony egyezik a különlegesről és egyediről alkotott elképzeléseimmel, már ami a pénztárcákat illeti. Mondjuk nem lenne annyira praktikus megtömés szempontjából, mivel merev a fala ugye, de sebaj, legfeljebb csak papírpénzhez használnám, abból úgysincs sosem annyi, hogy ki lehetne tömni degeszre velük a tárcát.

Forrás: Color By Numbers

2 komment

Címkék: design játék kiegészítő gyerek lego tárolás fiú csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr151582436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tril 2009.12.10. 18:52:32

Jajj, azt hittem tolltartó! annak milyen poén lenne!

Csöppke · http://www.csoppkeblog.hu 2009.12.11. 13:31:44

Én is azt hittem hogy tolltartó!:) Nagyon tetszik :)
süti beállítások módosítása