Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pilóta, figyelje a leszállópálya fényeit!

2009.12.19. 15:01 felhasznalo

Hol van már az egyet-a-mama-kedvéért, egyet-a-papa-kedvéért jelszóra való etetés enyhén bugyuta és naív bája! Elmúltak azok az idők, mikor a túlcivilizált dedek ilyen hívószavakra tátották nagyra fogatlan szájukat, hogy a gyermek étvágyán állandóan aggódó szülők tömhessék beléjük a banánpürét.

Ma, amikor a világ már ennyire túlbonyolított és túlkütyüsödött, nem elégedhetnek meg a gyerekek sem ennyivel! Meg hát persze a szülők sem, micsoda dolog is az, hogy csak úgy akarjuk megtömni a gyerek hasát! Logisztika kell ide, trükkök és praktikák, az ösztönök hülyék, hát el akar fogyni, látom, már csak tizenhárom hurka van a comján a tegnapi 15 helyett!

Felvilágosult szülő a felvilágosultságra ítélt gyerekét már nem szájhangokkal kísért repülővel eteti, nem, kell oda egy olyan előke is, ami a leszállást, a szájra célzást segíti. És egy olyan repülőgép-kanál, amelynek szárnyain villodzó vörös fények segítik a gyerek fejének megtalálását. Már ha valakinek anélkül nem menne.

Vicces darab, az biztos, ha másnak nem, a szülőnek. De sok értelmét nem látom. Ti, kedves Olvasók?

Forrás: Think Geek

3 komment

Címkék: gyerek konyha szülő anya apa abszurdisztán étkezés textil etetőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr501608809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.12.19. 15:10:01

Igen, ez maximálisan az a darab, ami a szülőknek készült.
De nekem tetszik :-D Simán megbírnám a gyereken. Aztán persze "csodálkoznék", h. büdös kölke nem akar enni senki kedvéért, hanem a repcsivel akar játszani!
Mutattatok régebben munkagépes evőeszközöket is, nekem azok is bejöttek. Bár ott is erősen sanszos volt, hogy inkább játszana a gyerkőc vele, mint enne.

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2009.12.21. 08:50:53

Anno, amikor a lányaim hasonló korú babák voltak, én ugyan ezt méhecskével játszottam el. A kanál volt a méhecske és berepült a kaptárba (szájuk) :) De gyorsan szalad az idő ...
süti beállítások módosítása