Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jacko kötve

2009.12.28. 13:59 zaphodbb

Túlélve a karácsonyi sok felvonásban elkövetett betegre evészetet, már készülünk is a szilveszteri asztal alá borulásra. Már aki, pont én nem, de szerintem a népesség háromnegyede igen.

Nem függ össze szorosan az alant látható Jacko baba a szilveszteri vígassággal, inkább csak a mulatság résszel: mert valljuk be, kicsit vicces ez a kötött Jacko. Ha még Karácsony előtt lennénk, beajánlanám ajándéknak minden humorral rendelkező Jacko-fannak, de így inkább szilveszteri tréfás kedvű házigazdáknak adnám, jó eséllyel vidáman indítva ezzel az estét.

Persze a blog profiljába vágóan nem szilveszteri vicceskedőknek, hanem gyerekeknek kellene ajánlanom a Jacko babát, de erre - ugyanúgy, mint Dexter esetében -, nem visz rá a lélek. Bár, ha belegondolok, a lányaim, mivel nem tudják ki az a Jackson, csak egy újabb babaként kezelnék, akár még adhatnám is nekik. De azért inkább maradnék annál, hogy Dexterrel együtt, csak a rajongók és gyűjtők figyelmébe ajánlom.

Forrás: Poupe and Soso

2 komment

Címkék: játék gyerek szülő lány fiú textil csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr241625601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pipas 2009.12.28. 20:03:07

Ennem Jacko, ez egy néger férfi! ;)

Reggie 2009.12.28. 20:10:56

A gyartosorbol kifelejtettek a hipos kadat?:)
süti beállítások módosítása