Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tavirózsa

2010.01.08. 17:49 Cyr

A Little Red Stuga ötletes kiegészítőivel már számos alkalommal  összefuthattatok itt a Gyerekszobán. Tavaly még ábrándosan láblógázhattunk színes felhőpárnáik széléről, minisztárok próbálhattak tükreik előtt kacéran, mikrofonnal feszerelve, paravánjuk pedig egyszerre volt lovagi vár és játszókuckó.

Amire pedig most bukkantam, azt bármelyik apró szoknyás tavitündér elfogadná, akár csak céltalan hencsergésre, délutáni szundításra. Leginkább azonban puha szirmú rózsatrónus ez a vidám párnaszőnyeg, hadd tátsa száját ámulva békakirály fia-lánya.

Van is rajta mit bámászni, mert amikor a gyerekszoba-tóra leszáll az éjszaka, és a legeslegutolsó utáni mese is végetér, csöpp tündérünk pedig már bárányokat számol, a rózsaszirmok egymást átölelve lassan összecsukódnak, úgy várják reggelig úrnőjüket.

Forrás: Little Red Stuga

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek alvás praktikus baba szőnyeg ágy textil gyerekszoba kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr891656558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása