Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nőnek és ficeregnek

2010.01.14. 10:00 felhasznalo

A kisbabák lemérése nem egyszerű feladat: nem nevezhetjük őket túlságosan együttműködőnek.  Pedig a hosszúság - mert magasságról majd akkor beszélünk, ha két lábra állt a ded - legalább olyan fontos mutatója a gyarapodásnak, mint a súly. Kis korban különösen, mikor a babák felváltva gyúrnak súlyra, majd hosszra. Azaz, mikor nőnek, alig híznak valamit, és fordítva.

Na, de hol van még az az idő, mikor önként és dalolva állnak az ajtófélfa mellé, hogy anya vagy apa bejelölje, mekkorát nőttek pár hónap alatt. Messze, ködbe vészően messze. Addig meg vagy hadakozunk vele otthon, ha annyira aggódósak vagyunk, vagy ráhagyjuk a rutinosabb védőnőre, hogy a szabócentijével pikkpakk lesederíntse, mekkora a kölök.

Vagy kapunk egyet Clare Chen rendkívül egyszerű ötletén alapuló babaágyba való lepedőjéből, amin egy teljesen megbízható - legalábbis az első mosásig az - mérőke látható. Erre ráhelyezve a gyereket nem kell semmilyen komoly beavatkozást végeznünk ahhoz, hogy lássuk, mekkora a gyerek. Később a megfelelő cipőméret meghatározásánál is segítségünkre lehet, hiszen lábmérő is van rajta.

Az meg, hogy a 100% pamut lepedőre környezetbarát tintával vitték fel a mintát, már csak hab a tortán. Minden tekintetben bababarát!

 

Forrás: Clare Chen

1 komment

Címkék: design gyerek szülő anya apa alvás kreativ idea ágy textil gyerekszoba ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr371658574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bibécske 2010.01.15. 09:37:16

ááááá azok a combok:)
süti beállítások módosítása