Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szörnyek a téren

2010.01.15. 09:29 felhasznalo

A kínai Shenzhen város egyik parkjában szörnyek jártak. Bizonyítékunk is van rá: a légifelvételeken jól látszik két hatalmas, piros-rózsaszín lábnyom!

Jó, bevalljuk, hamisítványról van szó, de csakis jó célt szolgált: a MAD Architect álmodta meg ezt a két gigantikus formát, azzal a céllal, hogy kvázi szürreális realitást teremtsenek egy közösségi térben. A formák ugyanabból az anyagból készültek, amiből a gumitéglák a hinták alá, hogy a gyerek nehogy nagyot essen, de a felületük egyáltalán nem egyenletes. Nagyon is dimbes-dombos, itt felível, ott le finoman, így ingerelve a kölköket még több futkosásra, hempergésre. 

A játszótéren más nem is nagyon van: nincsenek hinták és mászókák, nincsenek libikókák. De ha a gyerekeken múlik, biztosan remekül érzik majd magukat ebben a két süllyesztett, hepehupás szörnylábnyomban.

Forrás: MAD Architect

1 komment

Címkék: design játék gyerek játszótér idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr781648023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsésztanár 2010.01.16. 13:52:45

Nekem nagyon tetszik! Nem übereli a kutyaszar nélküli pihe-puha pázsitot, de ötletes és barátságos.
süti beállítások módosítása