Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Star Wars egy évig

2010.01.22. 14:23 zaphodbb

A Star Wars játék- és LEGO-katonák egyrészt abszolút a blogra valók, már csak azért is, mert így van mit mutogatni apának is, aki ennek következtében remélhetőleg nem morog majd legközelebb, ha anya a Gyerekszobát bújja megint.

Másrészt pedig - mivel ma van a Gyerekszoba blog második szülinapja - belefér egy kissé rendhagyó poszt, ami inkább vicces, mintsem design oldalról közelít a játékkatonák felé. Mert szülinapozni vidáman kell, én pedig erősen remélem, hogy az alábbi képsorozat többeket is megmosolyogtat majd, úgy, ahogy tette ezt velem is.

A kedvenc fotós oldalamon találtam ezt a fotósorozatot, amin egy lelkes Star Wars rajongó és fotós, Artamir azt tűzte ki életcéljául, hogy a Star Wars katonák életét 365 napon keresztül megörökíti. A beállítások és képaláírások zseniálisak, pont pénteki agylemerüléses posztnak való anyag.

Itt jön a képbe tehát a harmadik indok, amiért ezeket a fotókat épp ma kell kiraknom: a kezdeményezés 365 napot, vagyis egy teljes évet ölel fel, azaz évforduló, tehát szülinap, értitek.

A Spottr felvezető szövege pedig pompás aláfestő zeneként szolgál a képekhez, mindenkinek jó mulatást:

"Réges-régen egy messzi, messzi galaxisban…

Nehéz idők járnak a lázadókra. Bár a a Halálcsillagot elpusztították, a birodalmi csapatok kiűzték őket titkos bázisukról, megették az ételüket, megitták az italukat, és boldogan tivornyáznak egész álló nap.

Vezetőjük a francia Artamir fejébe vette, hogy megörökíti a klónok cseppet sem unalmas hétköznapjait egy éven keresztül."


Forrás: Flickr: Artamir, Spottr

Szólj hozzá!

Címkék: játék kép gyerek lego művészet kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr471685606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása