Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Építs lépegető-ágyat a gyereknek!

2010.03.10. 14:17 felhasznalo

Kedves Apukák! Elő a kalapácsokkal, fűrészekkel és fúrógépekkel, tessék méricskélni, gondolkodni, csiszolni, ragasztani, szögezni és csavarozni, hónapokig bújni a garázsban, pincében, és ilyen hiperszuper, gyereknyálcsorgató ágyat fabrikálni a kisembernek!

Ha már zsenge korában sikerült megfertőzni a gyereket a Star Wars fanatizmussal, tessék még egy lapáttal rátenni, ahogy azt tette a filmet jegyző lelkes szülő. És ha valaki netán arra vetemedne, hogy belevág és véghez viszi ezt az embert próbáló feladatot, az ne legyen rest, küldje el nekünk, tuti kiposztoljuk!

Forrás: Youtube

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek galéria szülő apa alvás kreativ idea ágy gyerekszoba sk emeleteságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr781827085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása