Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A LEGO művésze

2010.03.29. 14:45 zaphodbb

Minden becsületes LEGO-fannak meg kell ismernie - ha eddig még nem tette - Nathan Sawaya nevét. Egyes művészek festéket vagy fémeket használnak az alkotáshoz, ő viszont LEGO kockákkal képes konkrétan hihetetlen dolgokra. Szobrok, műalkotások kerülnek ki a kezei közül, olyanok, amiktől leesik az egyszeri ember lányának az álla.

New york-i stúdiójában több mint 1,5 millió színes kocka várja, hogy valami egészen különleges formát ölthessenek. Sawaya művei jelenleg Észak-Amerika múzeumait járják sorra, a "The Art of Bricks" című kiállítás keretében. Ez az egyetlen olyan kiállítás, amely  úgy tekint a LEGO építőkockákra, mint művészeti médiumra.

A kiállításon látható művek mintegy egymillió kockából jöttek létre, építésük pedig még 2002 elején indult.

Forrás: The Art of the Brick

Szólj hozzá!

Címkék: játék lego művészet építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr661872454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása