Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fogasfa, a fafogas

2010.03.30. 17:57 Cyr

A télikabátokat ugyan már a napokban száműzhettük a szekrény mélyére, dzsekikre, farmerkabátokra és kardigánokra azonban még biztosan szüksége lesz a kölöknek, ha máskor nem is, hát reggelente biztosan.

A P'kolino-t szerettük már játéktárolóikért, puzzle bútoraikért, szobor-szerű fafogasaik is határozottan kedvelhetőek. Mutatósságán túl praktikumát részemről abban látom, hogy nem szükséges hozzá a pulcsikon-kardigánokon a bevarott, mindig leszakadni képes akasztó. Tényleg: létezik egyáltalán olyan gyerek, aki nem a kapucnijánál fogva lógatja fel következetesen a kabátját?

 

Forrás: P'kolino

2 komment

Címkék: design gyerek praktikus rend tárolás dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr561880905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saringer 2010.03.31. 14:35:44

Ez a kapucninál való felakasztás nem csupán a gyerekek sajátja.:-)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.03.31. 14:40:57

@Saringer: Jólvanna, beismerem, ha nagyon muszáj, de hát a szülő is ember...(időnként) :)
süti beállítások módosítása