Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bébiőrt az IKEA-ból

2010.03.31. 09:18 felhasznalo

Az IKEA állandóan fejlődik, megújul - ezért is szeretjük, olyan, mint mi, képtelen a "seggén" ülni. A bútorok, textilek és egyebek után pedig immár betört az elektronikai piacra is. Erre bizonyíték az új, PATRULL bébiőr, ami igaz, hogy nem annyira csilivili, mint a babaáruházakat ellepő konkurens társai, de nekem pont az egyszerűsége tetszik. Végtelenül szimpla vonalak és színek, semmi csicsa, minek is, ennek a készüléknek funkciója van.

Azt pedig tökéletesen ellátja: 100 méteres körzetben hatékony és két csatornás, hogy más babaőrök adása nehogy bezavarhasson. Árával pedig simán lenyomja a konkurens termékeket, ennyire olcsón még egy egyszobás lakásba is megéri beszerezni. Ez persze, csak vicc volt, abból is egy gyengébb fajta.

Ha netán valaki pedig vett már ilyet, azt kérjük, hogy kommentben ossza meg tapasztalatait a többiekkel - meg persze velünk is.

Forrás: IKEA 

2 komment

Címkék: biztonság szülő anya apa alvás gép ikea baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr401882555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livus 2010.03.31. 18:03:56

Nekünk ilyen van! :-) teljesen okés.
Mi amúgy licitáltuk: original volt és az ára kemény 2000 Ft volt :-D Ennyit nekünk megért, ennél többet nem adtam volna érte, mert csak sátoros ünnepeken használjuk, mikor a nagyszülőknél vagyunk.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.04.01. 08:05:51

pont most készülök beszerezni egyet, akkor valszeg ez lesz...köszi újra!:D
süti beállítások módosítása