Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mágneses fakockák

2010.04.12. 18:59 Cyr

Környezetbarát játékot láthattunk már a Gyerekszobán, szépen megmunkált fából valót is, legutóbb ma délután. Ez a trópusi fából készült építőjáték azonban tud még valamit, amit a fajátékok közül igen kevesen: a testek belsejébe helyezett mágnessel kapcsolhatók egymáshoz az egyes darabok, dicséretes módon fejlesztve a kölkök kreativitását, lehetővé téve számukra az egyszerű formákból a 3D-ben való alkotást.

Nem lehet nem szeretni, mert - bár bevallottan rajongok a fajátékokért önmagukban is -, a Tegu fogalma egyszerű játéknál azért sokkal több. A vállalkozást ugyanis Hondurasban alapította Chris és Will Haughey, azzal a céllal, hogy a helyi emberi és természeti erőforrásokat a lehető legoptimálisabban alkalmazzák, céljuk - bevallottan - az ottani munkanélküliség enyhítése volt. A jelek szerint ők megtették a magukét.

Forrás: Tegu

2 komment

Címkék: design játék gyerek baba öko gyerekszoba építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr581915329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saringer 2010.04.12. 19:16:57

Határtalan az emberi elme. Csak a gyerek meg ne egye, mert a végén magához vonza a kovácsolt vas ágykeretet.:-)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.12. 20:14:42

@Saringer: Akkor csak arra kell vigyázni, hogy jó irányból tegye, így gyorsabban megy az esti fektetési procedúra :)
süti beállítások módosítása