Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kirakós lerakós

2010.04.16. 09:30 Cyr

Kirakósból nálunk Dunát lehet rekeszteni. Puzzle lapul minden polcon - időnként  egyes darabkák az ágy alatt is - kisebbik lányom meg van veszve értük, én pedig a folyamatos szedegetésüktől.

A formák azonban tetszenek, egy-egy készletnél teljesen bele tudok merülni magam is, izgalommal tölt el, ahogy egy "sokdarabos" apró részleteiből egyszer csak összeáll az egész kép.

Emlékszem, gyerekkoromban a nagyszüleimnél volt egy hatalmas, fából készült puzzle, egy csatajelenetet ábrázolt. Órákon keresztül rakosgattam, még tizenévesen is alaposan megdolgoztatott. Máig visszasírom, valahol, valakinél elkallódott a készlet,  már csak az emlékét őrzöm, de azt sajnos V. lányom nem rakosgathatja.

Ez a lerakóasztalka, vagy éppen pad, éppen amiatt tetszik nekem, hogy soha véget nem érő történetként használható. Az elemeket egymásba téve kellőképpen változtosan tudjuk kihasználni a rendelkezésre álló teret, egyszerűen megunhatatlan. Míves megmunkálása előtt pedig leveszem és meglengetem képzeletbeli kalapomat. Azt hiszem, mostantól el kezdek vágyni egy ilyenre. Mondjuk minimum 8-10 darabból álló készletre. Legalább. Meg helyre, ahova tehetném...

Forrás: Viva Terra

Szólj hozzá!

Címkék: design asztal kreativ pad kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr931924409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása