Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Memória a szemnek

2010.04.21. 09:47 zaphodbb

A memória játékok körülbelül bármilyen korosztálynak jók és általában szeretik a gyerekek, sőt, azt kell mondanom, hogy a felnőttek is. Legalábbis én újra megszerettem amióta a lányok miatt igen sűrűn forog a kezemben megint. 

A memóriás választék nagy, de nem túl különleges, leginkább mesehősökkel, állatokkal esetleg gyümölcsökkel vannak tarkítva, ami mind érthető is, hiszen gyerekeknek készült játékokról van szó. Mi más is lenne rajta, ugyebár, vérnyúl? De azért a szülői szem gyönyörűségére és szerencséjére akadt olyan tervező, mint Alexander Girard, akik még egy ilyen egyszerű játékot is a művészi remek szintjére tudott emelni.

Forrás: House Industries

3 komment

Címkék: design játék gyerek társasjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1001938243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saringer 2010.04.21. 12:10:34

Mikor még kicsik voltak a gyerekeim, készítettem nekik mesefigurás memóriakártyákat. Valahol a padláson talán még meg is vannak. Már mint a kártyák.:-)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.21. 12:13:50

@Saringer: Azért megkönnyebbültem, hogy nem a gyerekek.:))))

L.A. · http://blog.fuggoagy.hu 2010.04.21. 18:45:34

@Saringer: én is évek óta akarok készíteni, de nem volt kinek, most már végre itt a fiam és hamarosan eléri azt a kort, amikor megkapja a világ első víztornyos memóriajátékát.

Lesznek fokozatok is ilyen képekkel:

A könnyű:
viztorony.hu/kereses/index.php?page=1&showResults=1&resultsType=picture&q=&orszag=&telepules=&tipus=10

A durva:
viztorony.hu/kereses/index.php?page=1&showResults=1&resultsType=picture&q=&orszag=&telepules=&tipus=6
süti beállítások módosítása