Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jön még kutyára csont

2010.04.26. 18:22 zaphodbb

Táska a méteren aluliaknak is jár, ebben egyet kell értsen velem minden rendes, becsületes designfüggő szülő. Amikor aztán méter fölé nő, akkor meg saját maga is követelni fogja, hogy neki is legyen valami tatyója, amiben az oviba viheti a kisebb és nagyobb, majdnem-felesleges-ellenben-létfontosságú cuccokat.

A milyen-legyen-az-a-táska kérdést nem fogom itt és most praktikussági szempontból elemezni - bár az is megérne egy posztot -, hanem csak és kizárólag ezeknek a kutyis tatyóknak szentelném a figyelmet. Miért is kellett beléjük szeretni egy pillanat alatt? Azon kívül, hogy magát a gyártót szeretjük, mert dán, és mert az elefántos fogast már kedvenceltük? Természetesen a csont miatt. Hát nem ennivaló? Legalábbis a táskákon lévő kutyáknak mindenképpen az.

Forrás: Franck&Fisher

1 komment

Címkék: design táska gyerek tárolás úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr711953385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saringer 2010.04.27. 09:15:43

Nem beszélve arról, milyen jó macskariasztó.:-)
süti beállítások módosítása