Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 35.

2010.05.03. 10:20 felhasznalo

Olyan levelet kaptunk, hogy szemünk-szánk kettéállt, állunk a padlón landolt, és különben is borulunk a földre ennyi kreativitás, elszántság és kézügyesség láttán. Edina levelében ugyanis egy otthon épített jármű szerepel, de a többit inkább olvassátok az ő szavaival.

"Kedves Gyerekszobások!

Hosszas gondolkodás és a blog olvasása után döntöttem úgy, hogy megosztom mindenkivel a mi alkotásunkat.

Ami nem más, mint egy négy keréken guruló csodajárgány, lányunk legnagyobb örömére. Az alkotó nem más, mint a Nagypapa (oroszlánrészben) és az Apuka (elektronikai megoldások).

A járgányról annyit kell tudni, hogy felfújható kerekeken és fém alvázon gördül egy '50-es évekbeli hotroad-os pickup-ot idéz.

De a felépítmény rejt pár meglepetést, vagyis a biztonsági berendezéseket! A ülésbe 2 pontos biztonsági öv szögezi a gyerkőcöt és a kézifék tartja álló helyzetben megállás után.

Továbbá a robogóba való akkumulátor szolgáltatja az áramot a többi biztonsági berendezésnek, mint a helyzetjelzők (elöl-hátul) és az elmaradhatatlan duda, amik a műszerfalon található kapcsolókkal működtethetőek és használat után a gyújtáskapcsolóval áramtalaníthatóak.

Röviden ennyit kell tudni a járműről, ami egyenlőre egy kézi hajtány.

Remélem a képek és műszaki adatok láttán más szülők is belevágnak a barkácsolásba és megörvendeztetik csemetéjüket valami hasonlóval.

Minden jót kíván:

Edina"

 

Kedves Olvasók, Edina levelének eredetileg az is volt a címe, hogy "Felhívás keringőre", vagyis okom van feltételezni, hogy valóban komolyan gondolja, hogy szívesen látná, ha más szülők is belevágnának valami hasonló járgány elkészítésébe.

Nekik remekül sikerült - én még mindig nem tértem magamhoz, és már megint eszembe jutott, hogy miért, nekem miért nincsenek ilyen képességeim? -, tuti, hogy egy boltban sem lehet ehhez hasonló járművet kapni - ha meg mégis, akkor is nyilván olyan áron, hogy szóba sem jöhet esetlegesen a megvásárlása, arról már nem is beszélve, hogy annak nincs is akkora értéke a gyerek szemében.

Ha tehát valaki belevág, fotózzon - közelieket is kérnénk, ha lehet -, és küldje el ide levélben! A tárgysorba ne felejtsétek el beírni: Alkot az Olvasó.

2 komment

Címkék: játék gyerek szülő anya apa kreativ kert úton jármű idea sk csecsebecse alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr321970542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orza 2010.05.03. 12:39:01

Ezt nem állom meg szó nélkül. Csomagtartó, meg minden. És Volvo! :)) Le a kalappal! Szuperek a férfi felmenők.

Brunella 2010.05.25. 14:44:43

Öcsém! Ezt én is elvezetgetném!
süti beállítások módosítása