Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Terepszőnyeg reloaded

2010.05.04. 09:38 felhasznalo

Ha van egy jó ötlet, nincs az az isten, hogy ne koppintsa le valaki. Na, persze, a másik oldalról nézve viszont lassacskán világszinten kifogyunk az ötletekből, és ha valami eszébe jut valakinek mindentől tökéletesen függetlenül, tuti lehet találni valakit, aki már előtte megcsinálta.

Így aztán inkább nem is próbálnám kitalálni, hogy mi volt előbb - és most nem a tyúk és tojás örök dilemmája következik. Hanem a Danish by Design és a Little Frogs kérdésről. Az előbbi cég szőnyegeiről már írtunk jó régen - azóta Cyr kollegina duplázott is -, és most itt vannak ezek a skandináv kisbékák, akik szintén előrukkoltak egy remek kis terepszőnyeggel. Igaz, az ő változatuk kifejezetten kisskacoknak lenne ideális.

Mert ezen a Jens Peter de Pedro szőnyegtervező által megálmodott szőnyegen aztán autózni lehet doszt, bejárni vele az utakat - sőt, érdemes egy kétéltűt is beszerezni, mert az út egyszer csak folyóban folytatódik -, a veteményest, és a körforgalmat. Azért persze lehet rajta farmosat is játszani, úgyhogy a lánytestvérek sincsenek kizárva a mókából teljesen.

A szőnyeg alapanyaga új-zélandi gyapjú, aminek további jó tulajdonsága, hogy remekül szigetel. Tetszik ez is.

Forrás: Little Frogs

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek praktikus szőnyeg idea fiú textil gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr961972454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása