Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mesekönyvből tapétára

2010.05.12. 17:34 felhasznalo

Camilla Fuchs illusztrátor, méghozzá szerintem igencsak jó. Camilla Fuchs tapétatervező, méghozzá szerintem igencsak tehetséges. Oldalán, aki szeretne, megnézheti a mesekönyv illusztrációit - engem kicsit a már legendás és komoly rajongótáborral rendelkező Csókolom, Pókmajom-ra emlékeztetnek Kárpáti Tibortól -, de most elsősorban a tapétáit helyezném előtérbe. Amelyek pont olyan mesések, mint az általa illusztrált gyerekkönyvek.

Camilla tapétái ugyanúgy kutyákat, macikat, majmokat, kalózokat, krokodilokat és malacokat csempésznek a gyerekszobába, ahogy általában a gyerektapéták teszik. Ám ami a boltok polcait elárasztó falra valókban nem tetszik - miszerint szirupos, közhelyes, ízléstelen, giccses és túlzó -, az ezekben egyáltalán nincs meg. Szellemesek, színesek, viccesek, vidámak, modernek, ráadásul nem apró figurákat láthatunk rajtuk, hanem jó nagy, hangsúlyos alakokat.

Bármelyik gyerekszobát feldobnák egy pillanat alatt, ha csak egy falra kerülnek fel, akkor is. És hogy a kölkök imádnák, abban teljes mértékben bizonyos vagyok - Camilla Fuchs ugyanis tökéletesen betalált az ő világukba, egyik oldalra sem lóg ki egy cseppet sem. Hát lehet ennyi mosoly-vigyor alatt morcosan ébredni?

Forrás: Camilla Fuchs

1 komment

Címkék: design gyerek művészet baba fal tapéta gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr891997512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saringer 2010.05.12. 22:04:34

A majmok banánnal még egy felnőtt szobájában is megállnák a helyüket.:-)
süti beállítások módosítása