Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Bohócok, porondra!

2010.05.13. 09:35 felhasznalo

A tematikus szobák tőlünk nyugatabbra rendkívül népszerűek, szerintem viszont nem túl praktikusak. Mert sok kis részlettel kell teljessé tenni az egészet, ráadásul a gyerek ízlése sem állandó - de még mennyire nem! Ami egyik nap még menő, az a másik nap már hótciki lehet.

Persze, a szemléletbeli különbséget okozhatja az is, hogy személy szerint nekem nemigen lenne anyagi keretem arra, hogy évente-kétévente teljesen lecseréljük a gyerekszoba bútorait, és új designt találjunk ki. Emellett ízlésben sem érzem magaménak ezeket a szobákat, nekem kicsit soknak és giccsesnek tűnnek.

Ettől függetlenül a következő szoba tetszik, és szerintem tökéletesen illik a gyerekek nagy részéhez. Témája ugyanis a cirkusz, az az igazi vándor fajta, ami mellé természetesen tartozik egy jó kis vurstli is - ah, már megint nosztalgiázok itt a gyerekkorról... De a szoba tényleg zseniális!

A koncepció Katie Dixon stylist fejében született meg, a kivitelezésben természetesen többen segítettek neki. Nem is tudom, melyik rész a legjobb: a régi raklapokból épített platform ágy is remek, a fekete táblakréta-festékkel lefestett fal is okos, a rolóval kombinált baldachin sem kutya, az ágy melletti padokba rejtett tárolók is tetszenek, és a falakon látható Jeff Shumway illusztrációk is megérnének egy külön posztot.

De a legjobb, a legeslegjobb az óriáskerék-tároló. Mekkora zseniális ötlet már, hogy a kereket forgatva lehet a dobozokból kipakolni és persze, vissza is! Szerintetek lenne olyan bohóc-kölök, akinek ilyen tároló mellett könyörögni kellene a rendrakás miatt? Kár, hogy csak bemutató-szobaként létezik Kansas City-ben.

Forrás: My Style Chronicles

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek kreativ idea gyerekszoba sk dekor csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr701998429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása